mosh_logo

MOSH Web Design

KEITÄ OLEMME

Websuunnittelupalveluita tarjoaa Sanna-Maria Ojanen. Hänellä on rautainen kokemus mallinnuksen ja koodauksen maailmasta. Valokuvaaja Marissa Tammisalo ottaa henkilö- ja tuotekuvat, ilolla ja rakkaudella. Yhteistyöverkostomme ansiosta, voimme tarjota avaimet käteen -periaatteella kaiken, mitä yrityksen visuaalinen uusi tai uudistettava ilme tarvitsee! Logo, värimaailma, käyntikortit, lomakepohjat, ikkunateippaukset, nettisivut, verkkokauppa, blogi, henkilökuvat, tuotekuvat ja tarvittaessa avustamme sisällön tuotannossakin!

PALVELUMME

Mobiiliystävälliset sivut

Nykyisin nettiä selataan enemmän mobiilista kuin perinteisen pöytäkoneen kautta. Kaikki tuottamamme sivut ovat mobiiliin skaalautuvia.

Verkkokauppa
Verkko-ostaminen yleistyy yhä enenevässä määrin. Räätälöimme Sinulle sopivan kokonaisuuden ja tuotamme toimivan verkkokauppakokonaisuuden.
Valokuvat
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vanha sananlasku sen tietää, valokuviin kannattaa panostaa! Kuvaamme henkilöstösi ja tuotteesi.
Käyntikortit

Suunnittelemme käyntikortit, lomakepohjat ja muut tarvittavat printtimateriaalit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Tarvittaessa toimitamme valmiit paperitulosteet työpaikallesi, helppoa ja vaivatonta.

Käyttöopastus

Ihan aluksi istumme yhdessä alas ja käymme läpi toiveesti ja ajatuksesi. Ja ihan lopuksi istumme taas alas, ja avustamme sivuston käyttöönotossa ja annamme ohjeet, miten jatkossa ylläpidät sivustoasi itse.

Tuki ja ylläpito

Tarvittaessa pidämme sivustostasi huolta myös jatkossa, päivitämme sen kerran kuukaudessa ajantasalle ja huolehdimme, että sivusto on turvallinen käyttää. Ylläpitopaketit alk. 20€/kk (+alv 24%).